Vi tilbyder finansiering på nogen af de bedste vilkår af din bil – hurtigt, nemt og fleksibelt. Afhængig af dine behov kan vi tilbyde billån både med og uden udbetaling. Men hvilke fordele tilbyder finansiering igennem os, for dig?

Lån på under 5 minutter
Når vi sammen har fundet frem til, hvilken lånetype der bedst opfylder dine behov, bliver lånet indsendt til vores samarbejdspartner, Santander, som på ca 5 minutter behandler din ansøgning. På den måde behøves du ikke nødvendigvis køre langt for at se på en bil, du måske ikke kan få finansieret. Det tager kun 5 minutter, så tøv ikke med at ringe, så hjælper vi dig på bedst mulig vis.

Variabel eller fast rente
Udover den normale variable rente tilbyder vi som noget unikt også fastforrentede lån. Mens variable lån oftest er den billigste løsning, så får du med fastforrentede vished hvad dit lån koster i hele løbetiden – uanset hvordan renten udvikler sig.

Ved at finansiere igennem os belaster du ikke dine lånemuligheder hos din bank og har stadig råderum til at bruge banken til andet end billån. Samtidig viser undersøgelser af TÆNK Penge og Penge & Privatøkonomi, at billån er billigst hos forhandleren frem for banken.