Autotjek Garanti

Konceptet 100% Autotjek

Skabt som sikkerhed for forbrugerne

Konceptet 100% Autotjek er skabt i et tæt samarbejde mellem Autobranchen Danmark, FTZ og en række bilforhandlere. Dels for at skabe større sikkerhed og mere tryghed for forbrugerne, og dels for at give bilforhandlerne et samlet koncept og kvalitetsstempel. Ved at følge en lang række regler og ens retningslinjer, opnår forhandlerne et fælles garantibevis.

Din nye bil har fået et 100% Autotjek

Når du køber en 100% Autotjek-bil, ved du, at forhandleren har forpligtet sig til at gennemtjekke bilen på en lang række punkter fra kilometertjek til motorens stand. Bilen bliver også sendt til en uvildig synshal til det grundige 100% Autotjek efter en brugtbilstest. Det betyder, at bilen er uden restgæld, fejlfri og i perfekt stand efter årgang og kilometertal.

En bil med 100% Autotjek giver dig tryghed for garanti, sikkerhed og kvalitet.

Autotjek-Garanti

100% Autotjek giver dig en 12 måneders Autotjek-Garanti, der dækker bl.a. motor, gear og turbo

Servicebog

Bilen bliver altid leveret med tilhørende servicebog og seneste serviceeftersyn ifølge fabrikkens forskrifter. Hvis bilen har elektronisk servicebog, bliver en udskrift af bilens opdaterede servicehistorie vedlagt.

Garantier

Udover de 12 måneders garanti på motor, gear og turbo, får du fuld kilometergaranti og garanti mod skjult restgæld. Forhandleren følger også altid købelovens bestemmelser.
Hvis bilen skal have lovmæssig service i garantiperioden, skal du foretage service på et 100% Autotjek-værksted for at opretholde garantien. Når du køber bilen, giver forhandleren dig de præcise bestemmelser for, hvad garantien omfatter

Hvis bilen skal have foretaget service  i garantiperioden, skal dette foretages i overenstemmelse med bilens serviceplan og producents forskrifter for at opretholde garantien.

Aflevering

Du får altid leveret bilen klargjort kosmetisk og mekanisk samt med en uvildig 100% Autotjek brugtbilstest.